Delavnice in predavanja

Postavi spolnost v pravi kontekst

Pot do osrečujoče spolnosti je v ustvarjanju pogojev, ki omogočijo spolni želji, da se izrazi v polnosti in zmore voditi h kvalitetnejšemu partnerskemu odnosu. Spoznaj sebe in svojo spolno željo, da boš skupaj s partnerjem zmogla oblikovati pravi kontekst za spolnost.

Več informacij tukaj.

Ženska cikličnost – ženska moč

Spoznaj, kaj se v tvojem ciklu dogaja, odkrij različne letne čase tvoje ciklične narave in načrtuj življenje v svojem ritmu. Spoznaj se, stopi v stik sama s sabo in odkrij svoje super moči!

Več informacij tukaj.

Predavanje za mame –
Skrinja ženske dediščine in vzgoja za zdravo cikličnost

Da bi bil tisti pogovor o prvi menstruaciji ne samo »ne tako neprijeten« – pač pa da bi postal trenutek globoke povezanosti med mamo in hčerko v njuni ženskosti, se bomo poskušale naučiti na predavanju za mame Skrinja ženske dediščine in vzgoja za zdravo cikličnost.

Več v spodnjem zavihku – Skrinja ženske dediščine in vzgoja za zdravo cikličnost.

Glas ženske cikličnosti

Ženska cikličnost je tisto, kar je utišano ne le v nas samih, pač pa tudi v svetu. Vsi potrebujemo ta drugi pol, ki ga lahko v družbo vnesemo ženske s svojo ciklično naravo, a pogosto ne vemo, kje jo sploh najti. Nikoli se nismo mogle naučiti, kako lahko izgleda celostno žensko življenje, kjer so sprejeti vsi naši obrazi, ki si jih izmenjujemo v naših letnih časih.

Datum in kraj delavnice:

Trenutno ni razpisanega novega termina

Več v spodnjem zavihku – Glas ženske cikličnosti.

%d bloggers like this: