Postavi spolnost v pravi kontekst

Pot do osrečujoče spolnosti ni v izpiljeni tehniki ali konstantnem zasledovanju užitka. Je v ustvarjanju pogojev, ki omogočijo spolni želji, da se izrazi v polnosti in zmore voditi h kvalitetnejšemu partnerskemu odnosu. Spoznaj sebe in svojo spolno željo, da boš skupaj s partnerjem zmogla oblikovati pravi kontekst za spolnost.

Predavanje Postavi spolnost v pravi kontekst vas popelje na pot spoznavanja, kako deluje vaša spolna želja in kako jo negovati. V pomoč vam bo pri prepoznavanju, kaj spolno željo spodbuja k izrazu in kaj jo zatre ter kako v ljubečem razmerju ustvariti pogoje, ki bodo omogočili, da se spolna želja razcveti, da bosta skupaj stopila na pot osrečujoče spolnosti.

Na predavanju Postavi spolnost v pravi kontekst boste izvedele:

  • kako na spolno željo vplivajo okoliščine,
  • kaj je “narobe” z vami, ko si spolnosti ne želite,
  • vpliv stresa na spolno željo in kako ga zmanjšati,
  • da strastna spolnost ni vedno tudi osrečujoča spolnost,
  • kaj vodi do osrečujoče spolnosti,
  • da je spolna želja fluidna in se spreminja v različnih življenjskih obdobjih,
  • da vsak dotik nosi svoje sporočilo in
  • kako užitek ne more biti ločen od osebe.

Predavanje Postavi spolnost v pravi kontekst je predstavljeno v obliki, ki nagovarja ženske.
Ravno zaradi tega, ker se usmeri v predstavitev ženskega doživljanja spolnosti, pa nosi veliko informativno vrednost tudi za moške.
It takes two to tango.

Predavanje Postavi spolnost v pravi kontekst mi je pomagalo izbrskati in odgovoriti na tista vprašanja, ki si jih na glas sploh ne bi upala postaviti, a sem hkrati vedela, da bi mi odgovori na njih lahko pomagali. Agata se na zelo zanimiv način loti že večkrat obdelane teme spolnosti, hkrati pa odpira pogled, kako spolnost le ni samo to, kar smo povečini naučene in si obenem mislimo, da je. V predavanju obdela tematiko iz druge, neobičajne perspektive, zato poslušanje res priporočam vsaki, ki čuti ali vsaj sluti, da na tem področju ni povsem izpopolnjena.

– Mica

Fizični dotik komunicira naše notranje doživljanje. Prepričane pa moramo biti, da je to, kar naš dotik sporoča, resnično.
Želimo si biti resnične celostno.

Predavanje bo na voljo od 9. 8. 2022 naprej.

Dosegljivo vam bo 30 dni. Ogledate si ga tako lahko takrat, ko si želite in utegnete – brez pogledovanja na koledar in uro.

Cena predavanja:

25,60€

PRIJAVI SE NA PREDAVANJE IN STOPI NA POT DO OSREČUJOČE SPOLNOSTI!

%d bloggers like this: