FertilityCare

FertilityCare omogoči ženski, da odkrije modrost ženskega cikla in ji da moč živeti svoje življenje v polnosti. Paru pa omogoča poglobitev njunega intimnega odnosa in novo stopnjo povezanosti, ki z uporabo kontracepcije ni mogoča.

Oktobra zbiram nove prijave za program, ki vključuje:

  • online predavanje o osnovah reproduktivne anatomije, kjer dobite informacije zasidrane v znanosti, ki so omogočile razvoj zanesljivega naravnega sistema kot je FertilityCare in začetne informacije, kako opazovati in beležiti vaše znake plodnosti,
  • izobraževalno gradivo, ki vam je v pomoč pri učenju sistema,
  • 2x koledarček za beleženje in paketek nalepk ter
  • 8 v živo ali online srečanj, kjer sistematično preverjam vaše znanje in razumevanje pravil sistema in preverim pravilnost vašega beleženja v koledarčku. Na vsakem srečanju obravnavamo določeno temo, njeno poznavanje pa vam koristi pri uporabi sistema, zdravju ali partnerskem odnosu. Ob določenih zdravstvenih indikacijah, ki jih razberemo iz beleženj, vam nudim informacijsko podporo in spremljanje (napotitev na hormonske ali druge preiskave, nasveti glede življenjskega stila in prehrane, posvet z NaPro zdravnikom in napotitev k njemu v primeru resnejših težav),
  • spremljanje in razpoložljivost za vprašanja, razlage in nasvete v dveh letih od vključitve v program.

    ZNIŽANA CENA ZA PAKET V TERMINU OD 9:00 DO 15:00: 310€ (350).


    Na individualni program se lahko prijavite na info.rumenordeca@gmail.com.

 

Kaj FertilityCare je?

30 let raziskav je bilo potrebnih, da se je oblikoval FertilityCare sistem, ki je v tujini znan kot Creighton Model, in z njim povezana znanost ženskega zdravja NaPro Technology. Ženskam da vpogled v njihovo cikličnost in ginekološko zdravje, parom pa znanje, ki ga lahko uporabita za načrtovanje družine in izbolšanje njunega odnosa. Sistem temelji na … Continue reading Kaj FertilityCare je?

Kakšne so prednosti sistema?

Prednosti sistema FertilityCare je veliko. Najpomembnejša med njimi je, da je varen, saj z njim ni povezanih nobenih stranskih učinkov, ki bi vplivali na zdravje. Je zelo zanesljiv in naraven, saj sistem sodeluje z ženskim naravnim procesom plodnosti. Sistem povezuje partnerja, saj je njuna odgovornost enakomerno porazdeljena. Za razliko od kontracepcije se plodnost jemlje kot … Continue reading Kakšne so prednosti sistema?

Kakšna je zanesljivost sistema?

Zanesljivost FertilityCare sistema je bila obširno raziskana. V raziskavo je bilo vključenih 1876 parov, skupno pa je bilo spremljanih 17130 mesecov uporabe. V 12 mesecih uporabe sistema za izogibanje nosečnosti je bila ugotovljenja 99,5% zanesljivost metode in 96,8% uporabna zanesljivost, kar je primerljivo s kontracepcijsko tabletko (po podatkih plannedparenthood.org je njihova zanesljivost 99%, uporabna zanesljivost, … Continue reading Kakšna je zanesljivost sistema?

Kako se sistem naučiti?

Visoka uporabna zanesljivost FertilityCare sistema in njegova prilagodljivost situaciji ženske je v veliki meri zasluženo individualno delo svetovalke in para. Sistem učenja je sestavljen iz uvodnega srečanja in 8 individualnih srečanj z mano, ki so razporejena čez celotno leto. Prva srečanja potekajo na 14 dni, saj je v prvih mesecih učenja redna podpora svetovalke izjemnega … Continue reading Kako se sistem naučiti?

Koliko znaša cena učenja programa in kako program poteka?

Individualno uvodno predavanje: 45€ 8 srečanj: –termin med 8:00 in 15:00: 320€ – termin med 16:00 in 18:00: 360€ 4 srečanja:  – termin med 8:00 in 15:00: 170€ – termin med 16:00 in 18:00: 185€ Prvih 8 srečanj se lahko vzame v paketu vseh 8 ali 2x po 4. Vsa nadaljna srečanja: 45€ Cena materiala (priročnik, koledarček (2x), nalepke): … Continue reading Koliko znaša cena učenja programa in kako program poteka?

Odzivi klientov

Špela: FertilityCare sistem mi je prinesel resnično svobodo v najino spolnost. Z možem sva sedaj bolj sproščena in povezana. Za vsak dan posebej lahko načrtujeva zanositev ali pa se ji izogibava skladno z najino željo in z naravnim ritmom mojega telesa. Sanja: Z Agato kot FertilityCare svetovalko sva zelo zadovoljna. Je strokovna, vendar na ciklus … Continue reading Odzivi klientov