FertilityCare

FertilityCare omogoči ženski, da odkrije modrost ženskega cikla in ji da moč živeti svoje življenje v polnosti. Paru pa omogoča poglobitev njunega intimnega odnosa in novo stopnjo povezanosti, ki z uporabo kontracepcije ni mogoča.

Med poletjem ne sprejemam novih klientov (razen za primere po porodu v času dojenja).
Na individualni program se kljub temu lahko prijavite na info.rumenordeca@gmail.com, si ogledate predstavitveni video, s samimi individualnimi srečanji pa začnemo septembra.

 

Kaj FertilityCare je?

30 let raziskav je bilo potrebnih, da se je oblikoval FertilityCare sistem, ki je v tujini znan kot Creighton Model, in z njim povezana znanost ženskega zdravja NaPro Technology. Ženskam da vpogled v njihovo cikličnost in ginekološko zdravje, parom pa znanje, ki ga lahko uporabita za načrtovanje družine in izbolšanje njunega odnosa. Sistem temelji na … Continue reading Kaj FertilityCare je?

Kakšne so prednosti sistema?

Prednosti sistema FertilityCare je veliko. Najpomembnejša med njimi je, da je varen, saj z njim ni povezanih nobenih stranskih učinkov, ki bi vplivali na zdravje. Je zelo zanesljiv in naraven, saj sistem sodeluje z ženskim naravnim procesom plodnosti. Sistem povezuje partnerja, saj je njuna odgovornost enakomerno porazdeljena. Za razliko od kontracepcije se plodnost jemlje kot … Continue reading Kakšne so prednosti sistema?

Kakšna je zanesljivost sistema?

Zanesljivost FertilityCare sistema je bila obširno raziskana. V raziskavo je bilo vključenih 1876 parov, skupno pa je bilo spremljanih 17130 mesecov uporabe. V 12 mesecih uporabe sistema za izogibanje nosečnosti je bila ugotovljenja 99,5% zanesljivost metode in 96,8% uporabna zanesljivost, kar je primerljivo s kontracepcijsko tabletko (po podatkih plannedparenthood.org je njihova zanesljivost 99%, uporabna zanesljivost, … Continue reading Kakšna je zanesljivost sistema?

Kako se sistem naučiti?

Visoka uporabna zanesljivost FertilityCare sistema in njegova prilagodljivost situaciji ženske je v veliki meri zasluženo individualno delo svetovalke in para. Sistem učenja je sestavljen iz uvodnega srečanja in 8 individualnih srečanj z mano, ki so razporejena čez celotno leto. Prva srečanja potekajo na 14 dni, saj je v prvih mesecih učenja redna podpora svetovalke izjemnega … Continue reading Kako se sistem naučiti?

Koliko znaša cena učenja programa in kako program poteka?

Organizirano skupinsko uvodno srečanje: brezplačno Individualno uvodno srečanje: 45€ 8 srečanj: –termin med 8:00 in 15:00: 320€ – termin med 16:00 in 18:00: 360€ 4 srečanja:  – termin med 8:00 in 15:00: 170€ – termin med 16:00 in 18:00: 185€ Prvih 8 srečanj se lahko vzame v paketu vseh 8 ali 2x po 4. Vsa nadaljna srečanja: 45€ Cena … Continue reading Koliko znaša cena učenja programa in kako program poteka?

Odzivi klientov

Špela: FertilityCare sistem mi je prinesel resnično svobodo v najino spolnost. Z možem sva sedaj bolj sproščena in povezana. Za vsak dan posebej lahko načrtujeva zanositev ali pa se ji izogibava skladno z najino željo in z naravnim ritmom mojega telesa. Sanja: Z Agato kot FertilityCare svetovalko sva zelo zadovoljna. Je strokovna, vendar na ciklus … Continue reading Odzivi klientov