Kaj FertilityCare je?

30 let raziskav je bilo potrebnih, da se je oblikoval FertilityCare sistem, ki je v tujini znan kot Creighton Model, in z njim povezana znanost ženskega zdravja NaPro Technology.
Ženskam da vpogled v njihovo cikličnost in ginekološko zdravje, parom pa znanje, ki ga lahko uporabita za načrtovanje družine in izbolšanje njunega odnosa.

Sistem temelji na standardiziranih opazovanjih in beleženju bioloških kazalcov, ki so ključni za žensko plodnost in zdravje. Ti biokazalci povejo paru, kdaj je naravno ploden ali neploden, kar jima omogoča, da uporabita sistem za načrovanje ali izogibanje nosečnosti, ženski pa so tudi jasen pokazatelj njenega zdravja.

Uporaba sistema ni omejena na redni »šolski« cikel, saj se prilagodi ciklu vsake posameznice. Lahko se ga uporablja pri nerednih ciklih, v času dojenja, premenopavze, pri konstanem pojavu cervikalne sluzi, po uporabi kontracepcijske tabletke oz. v vsakem obdobju reproduktivne dobe ženske.

FertilityCare model je zgrajen na raziskovanju, izobraževanju in podpori. Je celosten izobraževalen sistem, ki zagotavlja najvišjo kvaliteto storitve učitelju/svetovalcu in paru.

%d bloggers like this: