Odzivi klientov

Špela:

FertilityCare sistem mi je prinesel resnično svobodo v najino spolnost. Z možem sva sedaj bolj sproščena in povezana. Za vsak dan posebej lahko načrtujeva zanositev ali pa se ji izogibava skladno z najino željo in z naravnim ritmom mojega telesa.

Sanja:

Z Agato kot FertilityCare svetovalko sva zelo zadovoljna. Je strokovna, vendar na ciklus in na žensko ne gleda le iz znanstvenega vidika. Ni ji pomemben le fiziološki del ciklusa, pač pa tudi to, kaj ženske ob tem čutimo in doživljamo.

Urška:

Pri FertilityCare metodi mi je všeč, ker vsak dan sproti vem, ali sem plodna ali ne, to pa nama z možem omogoča svobodno odločanje glede števila članov najine družine. Najina spolnost je tako veliko bolj zavestna in sproščena. Všeč mi je tudi, ker imam vpogled v svoje zdravstveno stanje in ker je metoda popolnoma naravna.

Agata je super svetovalka, natančna, jasna in dosledna. Občutek imam, da smo ji klientke pomembne in da z veseljem opravlja svoje delo. Poleg »obveznega« znanja predaja znanje tudi o drugih vidikih ciklusa in zakonskega življenja.

%d bloggers like this: