NeoFertility

Se želite vključiti v NeoFertility program?
Izrazite svoje zanimanje tukaj!

Nov pristop do zavedanja plodnosti in ginekološkega zdravja!

Vaša pomoč za izogibanje zanositvi ali zdravljenje neplodnosti!

Prvi korak k izboljšanju ginekološkega zdravja je, da ga razumeš!

Pri ustvarjanju metode smo uporabili dokazane koncepte dobro uveljavljenih metod zavedanja plodnosti in jih združili v en, nov sistem beleženja plodnosti – NeoFertility.

Ta več indikatorski sistem smo združili z več kot 20 leti kliničnih izkušenj, da lahko odgovorimo na potrebe sodobne ženske pri načrtovanju družine ali izogibanju zanositvi, pri podpori njenemu ginekološkemu zdravju in zdravljenju neplodnosti.

Preprosto zabeleži znak plodnosti!

Želimo, da se naučite prepoznavati naravne faze vašega cikla in vsak dan zabeležite to informacijo.

Znak plodnosti preprosto zabeležite ob koncu dneva. Uporabite kodni sistem za krvavitev, izcedek ali občutek mokrote oziroma spolzkosti.

Za večjo natančnost pa vas spodbujamo, da vsako jutro zabeležite tudi vašo telesno temperaturo, da potrdite vašo ovulacijo.

Zanesljivo se izogni zanositvi brez vnosa hormonov!

NeoFertility metoda je združila ključne koncepte vseh glavnih metod za naravno načrtovanje družine – Billingsonovo ovulacijsko metodo, Creighton model FertilityCare sistem in Simptotermalno metodo v en sistem! Vse te moderne metode imajo dokazano zanesljivost za izogibanje zanositvi, ki je primerljiva z uporabo kontracepcijskih tabletk.

Dodatna prednost NeoFertility metode pa je, da omogoča fleksibilno kombinacijo indikatorjev opazovanja, da je metoda kar najbolje prilagojena specifičnemu ciklu ženske.

Pomoč pri zanositvi v primeru neplodnosti

Z več kot 20 letnimi kliničnimi izkušnjami, lahko s samozavestjo trdimo, da naš pristop pomaga pri skoraj vsaki težavi na področju zanositve.

Naš cilj je izboljšanje vašega zdravja in partnerskega odnosa ter uravnati vaš cikel ne samo, da uspešno zanosite, pač pa da se tudi izognete možnosti spontanega splava ali prezgodnjega poroda in rodite zdravega otroka. NeoFertility že prej identificira možnosti tveganja.

NeoFertility lahko učinkovito zdravi nizek AMH, endometriozo, policistične jajčnike oziroma skoraj vsako ginekološko stanje, ki povzroča neplodnost.

Želim se vključiti v NeoFertility program!

%d bloggers like this: