Telesna pismenost

Vsaka ženska si zasluži vedeti, na kakšen izjemen način je ustvarjena! To je bistvo spletnega programa Telesna pismenost za ženske – znanje o nas, ki spremeni naš pogled – naš pogled na nas, na ženstvenost, na druge in na svet. Telesna pismenost – sodelovanje z našim telesom.

8 tedenski spletni program, nas bo popeljal od telesa do naše psihe, od prehrane do življenjskega stila, ker ne moremo ločevati ene dimenzije od druge. Smo celota različnih delov, ki se med seboj prepletajo in skupaj bomo raziskovali vsak del posebej in njegovo prepletanje z drugimi.

Poleg glavnih predavanj je spletni program sestavljen tudi iz več bonus vsebin, ki ženski lahko pomagajo pri konkretnih korakih k bolj kvalitetnemu življenju.

Začetek programa: 15. 6. 2022

Biologija

Spoznaj osnove specifično ženske anatomije in fiziologije. Kako poteka zdrav cikel in kako na naše telo vplivajo spolni hormoni?

Prehrana

Hrana je lahko zdravilo in ima za zdrave cikle izjemen pomen. Kakšno hrano svetujejo specialisti za plodnost, da bodo naši cikli tekli brez težav?

Psihologija

Dogajanje v našem telesu močno vpliva tudi na naše doživljanje sveta – na naše čustvovanje, odnose in sposobnosti. Kako to obrniti v svoj prid?

Stil življenja

Sodobeni stil življenja ne pomaga pri zdravi ženski cikličnosti, zato mora biti ženska tista, ki si zna ustvariti podporen način življenja.

Beleženje

Če si želimo biti v stiku z našim telesom, potrebujemo znanje, kako razbirati njegove znake. Beleženje je izjemen pripomoček telesne pismenosti.

Srečanje

Ker si želim, da program odgovori na vaše potrebe, bom v manjših spletnih skupinicah odgovarjala na vaša vprašanja glede obdelanih tem in beleženja.


Cena programa mi je kar nekaj časa predstavljala trd oreh. Ob postavljanju cene za svoje programe vedno strmim k temu, da je program čim bolj dostopen vsem, a hkrati daje vrednost mojemu delu in trudu.

V program, ki je pred vami, je vloženo moje delo zadnjih osmih let. Formalna izobraževanja in še nešteto ur lastnega raziskovanja za knjigami in raziskavami. Pri nabiranju znanja, ga vedno poskušam najprej integrirati v svoje življenje in podajati naprej z razumevanjem in ne zgolj teoretično. Želim si, da je moje sporočilo enostavno in uporabno.


Cena: 132€


Pred nami je že 5. izvedba programa. Hvaležna sem vsem ženskam, ki so bile prisotne na predhodnjih izvedbah in so z mano podelile svoje odzive, saj lahko novejši program bolj prilagajam vašim potrebam.

Novost je, da je program podaljšan za 2 tedna, kar nam omogoči dodatno srečanje, vam pa več časa za beleženje vaših ciklov in moje povratne informacije ter vključuje več bonus vsebin za kvalitetnejši življenjski stil.

Vas zanimajo odzivi udeleženk? Z veseljem jih nekaj delim z vami!

Program Telesna pismenost se mi je zdel zelo zanimiv in bogat z informacijami. Najprej se posvetiš biološki podlagi svojih ciklov, nato pa izveš tudi veliko o tem, kako (pre)oblikovati svoj življenjski slog, da svojo ciklično naravo čim bolj podpreš.
Mislim, da je znanje prepoznavanja sprememb v svojem telesu res osnovna oprema za vsako dekle in vsako žensko. Pa ne le zaradi morebitne želje po izogibanju ali doseganju zanositve (čeprav je seveda tudi to pomembno), ampak predvsem zato, da pridobiš neko moč in zaupanje v svoje telo: da razumeš, kaj ti telo sporoča in kaj se ti tekom meseca sploh dogaja. Agata je pa sploh super! ❤

Anja Pusovnik

Program telesna pismenost me je nagovoril že s samim naslovom. “Čas je že, da spoznam, kako sem ustvarjena in to uporabim za dobro sebi in drugim,” sem si rekla in se prijavila. Vsebine so si logično sledile in se vedno bolj poglabljale. Res je super, da sem si čas za predavanja lahko vzela, ko sem želela sama in da mi bodo vsebine ostale za takrat, ko jih bom ponovno potrebovala 🙂 Hvala, Agata!

Špela Krnc

Program Telesna pismenost me je prebudil. Zabimivo, kako sem stvari o sebi, svojem telesu lahko pozabila… Preko predavanj sem ponovno odkrivala čar sebe, dogajanja, ki se odvijajo v ženskem telesu in izvedela celo kopico novih in izjemno koristnih informacij o ženski biologiji, prehrani… Najbolj mi je všeč, ker se vidi, da Agata resnično vse to dela s strastjo. Zanima se za vsako naše vprašanje, je sproščena pa vendar hkrati zelo strokovna. Vsak odgovor je bil zelo skrbno podan z veliko znanja in referencami. Res se vidi, da podrobno razišče vsako malenkost in to zelo cenim. Občudujem, kako lahko na preprost način izvem strokovne informacije, za katere bi sicer pri predavanju na faksu ali kje drugje verjetno zaspala ali nič razumela. PRIPOROČAM prav vsaki, res. Se splača!❤️Veselim se vsega, kar prihaja! 

Špela Pogačnik

Zgradimo skupaj bolj zdravo družbo za ženske, ki pridejo za nami.

Naj bo program TELESNA PISMENOST prvi korak na tej poti.


%d bloggers like this: