Telesna pismenost

Vsaka ženska si zasluži vedeti, na kakšen izjemen način je ustvarjena! To je bistvo našega spletnega programa – znanje o nas, ki spremeni naš pogled – naš pogled na nas, na ženstvenost, na druge in na svet. Telesna pismenost – sodelovanje z našim telesom.

6 tedenski spletni program, nas bo popeljal od telesa do naše psihe, od prehrane do življenjskega stila, ker ne moremo ločevati ene dimenzije od druge. Smo celota različnih delov, ki se med seboj prepletajo in skupaj bomo raziskovali vsak del posebej in njegovo prepletanje z drugimi.

Spletni program Telesna pismenost lahko pričakuješ v 2. polovici februarja. Več specifičnih informacij, prejmeš ob prijavi.

Biologija

Spoznaj osnove specifično ženske anatomije in fiziologije. Kako poteka zdrav cikel in kako na naše telo vplivajo spolni hormoni?

Prehrana

Hrana je lahko zdravilo in ima za zdrave cikle izjemen pomen. Kakšno hrano svetujejo specialisti za plodnost, da bodo naši cikli tekli brez težav?

Psihologija

Dogajanje v našem telesu močno vpliva tudi na naše doživljanje sveta – na naše čustvovanje, odnose in sposobnosti. Kako to obrniti v svoj prid?

Stil življenja

Sodobeni stil življenja ne pomaga pri zdravi ženski cikličnosti, zato mora biti ženska tista, ki si zna ustvariti podporen način življenja.

Beleženje

Če si želimo biti v stiku z našim telesom, potrebujemo znanje, kako razbirati njegove znake. Beleženje je izjemen pripomoček telesne pismenosti.

Srečanje

Ker si želim, da program odgovori na vaše potrebe, bom v manjših spletnih skupinicah odgovarjala na vaša vprašanja glede obdelanih tem in beleženja.


Cena programa mi je kar nekaj časa predstavljala trd oreh. Ob postavljanju cene za svoje programe vedno strmim k temu, da je program čim bolj dostopen vsem, a hkrati daje vrednost mojemu delu in trudu.

V program, ki je pred vami, je vloženo moje delo zadnjih sedmih let. Formalna izobraževanja in še nešteto ur lastnega raziskovanja za knjigami in raziskavami. Pri nabiranju znanja, ga vedno poskušam najprej integrirati v svoje življenje in podajati naprej z razumevanjem in ne zgolj teoretično. Želim si, da je moje sporočilo enostavno in uporabno.


Cena: 100€

Ker gre za premierno izvedbo programa, je cena akcijska.


Zgradimo skupaj bolj zdravo družbo za ženske, ki pridejo za nami.

Naj bo program TELESNA PISMENOST prvi korak na tej poti.


%d bloggers like this: